Det är de små detaljerna som gör det

gardinGardinstänger, är det verkligen något som behöver bra design? Täcks inte de av gardinerna, så att det inte spelar någon större roll hur de ser ut, så länge de håller gardinerna uppe? Ja det gör det. Gardinstänger är en av de där små detaljerna som visar om man verkligen menar allvar när det gäller fin inredning eller inte. Helhetsintrycket avgörs ju av delarna och det är aldrig en bra idé att fuska eller ta genvägar. Det är lite som att sopa in dammet under mattan – ett tecken på att man inte bryr sig.

Men det kan vara svårt att hitta fina gardinstänger eftersom det verkar som om många tillverkare resonerar som genomsnittspersonen: det är inte så viktigt hur de ser ut. Ett av undantagen är Kirsch gardinstänger, som verkligen ser riktigt bra ut. Det gäller då främst deras lite dyrare modeller, som Chateau, Emotion, Viktoria och flera andra. De har även billigare modeller, som visserligen ser helt okej ut men lite saknar personlighet. Textilgallerian har de flesta av Kirschs gardinstänger, så det är bara att gå in där och titta på dem. Det borde räcka för att göra det uppenbart att Kirsch gardinstänger är något alldeles extra.

Förutom gardinstänger så är också Kirsch omtag mycket snygga och kan varmt rekommenderas. För den som vill ha en riktigt ”klassisk” fönsterlook, så är Kirsch gardinstång plus omtag, samt fina enfärgade gardiner (vitt fungerar alltid, men rött känns lite mer spännande) en svårslagen kombination, speciellt om man bor i ett lite äldre hus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *